GOGOSI CU MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI


Ingrediente: 300g faina, 100ml lapte, 20g unt, 20g zahar, 7g drojdie, 1 albus, 3 galbenusuri, 12 lingurite magiun natural de prune Topoloveni, 2 linguri zahar pudra, 1 esenta vanilie, 100ml ulei pentru prajituri

Mod de preparare
1.Se face un aluat din faina, lapte, unt, galbenusuri, drojdie si zahar(ca de cozonac) care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie patrate si se pune cate o lingurita de magiun natural de prune Topoloveni pe fiecare jumatate a patratului.
2.Se ung marginile fiecarui patrat cu albusul batut, se acopera cu un alt patrat si se preseaza marginile sa se lipeasca. Se acopera cu un prosop curat, presarat cu faina si se lasa sa creasca la cald. Se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata, se scot pe o farfurie cu servetele de hartie care sa absoarba uleiul, apoi se presara cu zahar pudra.

-15 bucati
-45 minute(preparare)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s